Торти

Торт "Празький"
1000 г
Шоколадний бісквіт, крем вершковий з увареним згущеним молоком
Торт "Святковий"
2400 (1200, 600) г
Білий бісквіт, крем вершковий з увареним згущеним молоком.
Торт "Моніка"
1400 (650) г
Ніжний шоколадно-кефірний бісквіт прошарований карамельним згущеним молоком, арахісом, хрустким шоколадом, ніжними вершками і замороженої вишнею.
Торт "Ніка"
1100 (650) г
Бісквіт масляний, ванільний крем, прошарок смородина і ганаш (рідкі вершки з розтопленим шоколадом)
Торт "Півонія"
1000 г
Ванільний та шоколадний бісквіти поєднані вершковим кремом та наповнювачем "Малина"
Торт "Солодке серце"
1000 г
Ніжний ванільний бісквіт та хрустке безе з арахісом, поєднані карамельним кремом та вкриті кавовим кремом
Торт "Смородина"
750 г
Білий бісквіт, вершки, смородина в гелі.
Торт "Королівський Бейліс"
1300 г
Незабутнє поєднання ніжного шоколадного бісквіту, просоченого молочно-коньячним сиропом з ароматом Бейліс, та прошарованого кремом з вершків зі згущеним молоком та шматочками ванільного та шоколадного бісквітів
Торт "Султана"
1700 г
Білий бісквіт просочений сиропом і прошарками кремом з вершків, уварену згущеним молоком і вишнею в гелі. Поверхня вкрита дзеркальної глазур'ю. Оформлення з шоколаду і цукрової мастики.
Торт "Тірамісу"
1400 (550) г
Бісквіт шоколадний, вершки, ароматизатор "Тірамісу", крем білковий, какао
Торт "Трюфель"
1100 г
Бісквіт шоколадний, крем вершковий з какао, шоколадна глазур.
Торт "Феєрія"
1000 г
Білий бісквіт просочений сиропом з додаванням апельсинового соку, прошарований вершковим кремом з шматочками апельсина. Поверхня вкрита дзеркальним гелем і прикрашена мармеладними часточками апельсина, шоколадом.