Бісквіт масляний, ванільний крем, прошарок смородина і ганаш (рідкі вершки з розтопленим шоколадом)
Торт "Півонія"
1000 г
Ванільний та шоколадний бісквіти поєднані вершковим кремом та наповнювачем "Малина"
Торт "Солодке серце"
1000 г
Ніжний ванільний бісквіт та хрустке безе з арахісом, поєднані карамельним кремом та вкриті кавовим кремом
Торт "Смородина"
750 г
Білий бісквіт, вершки, смородина в гелі.
Торт "Королівський Бейліс"
1300 г
Незабутнє поєднання ніжного шоколадного бісквіту, просоченого молочно-коньячним сиропом з ароматом Бейліс, та прошарованого кремом з вершків зі згущеним молоком та шматочками ванільного та шоколадного бісквітів
Торт "Султана"
1700 г
Білий бісквіт просочений сиропом і прошарками кремом з вершків, уварену згущеним молоком і вишнею в гелі. Поверхня вкрита дзеркальної глазур'ю. Оформлення з шоколаду і цукрової мастики.