Бісквіт масляний, ванільний крем, прошарок смородина і ганаш (рідкі вершки з розтопленим шоколадом)
Торт "Шоколадно-коньячний"
1350 (600) г
Шари шоколадного бісквіту просочені коньячним сиропом з додаванням аромату "Бейліс" та шар хрумкого шоколадного Безе з арахісом прошаровані вершково-шоколадним кремом та карамельним згущеним молоком.
Торт "Ласунка"
1000 г
Білий бісквіт, повітряно-горіховий п / ф, крем вершковий з Уваров. сгущ. молоком
Торт "Смородина"
800 г
Білий бісквіт, вершки, смородина в гелі.
Торт "Снікерс"
1000 г
Шоколадний бісквіт, крем вершковий з Уваров. сгущ. молоком. Шар безе, арахіс
Торт "Султана"
1700 (600) г
Білий бісквіт просочений сиропом і прошарками кремом з вершків, уварену згущеним молоком і вишнею в гелі. Поверхня вкрита дзеркальної глазур'ю. Оформлення з шоколаду і цукрової мастики.