Торти

Торт "Сирний персик"
1100 г
Незабутнє поєднання шоколадного бісквіту, крему сирково-вершкового з начинкою "Персик в гелі".
Торт "Грибочок"
600 г
Бісквіт прошарований вершковим кремом, великими родзинками.
Торт "Губка Боб"
1100 г
Білий бісквіт прошарований вершками, ВИШНЕЮ в гелі. Поверхня вкрита шоколадною глазур'ю, лимонним гелем.
Торт "Сирно-полуничний"
1200 г
Незабутнє поєднання ванільного та шоколадного бісквітів із кремом з вершків, наповнювачем "Полуниця" та сирно-полуничним кремом.
Торт "Шоколадний кардинал"
1200 г
Вишукане поєднання шоколадного бісквіту, ароматного шоколадного крему та наповнювача "Лимончелло".
Торт "Зимова вишня"
1100 г
Бісквіт білий просочений вершками і вишнею в гелі. Поверхня вкрита вишневим гелем, прикрашена білим шоколадом і коктейльною вишнею
Торт "Рафаель"
1300 (600) г
Комбінований білий і шоколадний бісквіт прошарками по черзі кремом з вершків і згущеним молоком карамельним з додаванням наповнювачів шоколадного і Раффаелло. Прикрашений шоколадом і кокосовою стружкою.
Торт "Палкий поцілунок"
2000 г
Шари шоколадного бісквіту просочені сиропом та прошаровані кремом "Маскарпоне", наповнювачем "Смородина" та шоколадним кремом з вершків.
Торт "До чаю"
1000 (600) г
Бісквіт білий просочений кремом вершковим з додаванням увареного згущеного молока.
Торт "Монте-роза"
1200 (600) г
Соковитий бордовий бісквіт прошарований сирним кремом з ароматом "Маскарпоне".
Торт "Кармен"
1100 г
Шоколадний бісквіт прошарований вершками, увареним згущеним молоком, бананом.
Торт "Київ"
800 (500) г
Повітряно-горіховий напівфабрикат, крем вершковий, крем шоколадний.