Ніжний бісквіт просочений сиропом і пропитаний кремом з вершків, джемом з дині і натур. бананом. Поверхня вкрита легкими повітряними вершками у вигляді троянди.
Торт "Олівія"
2300 г
Комбінований білий і шоколадний бісквіт просочений лимонним сиропом і прошарками по очередно увареним карамельним молоком з додаванням кунжуту і вершковим кремом з додаванням консервованих абрикос
Торт "Жіноча примха"
1300 (600) г
Бісквіт білий, крем з вершків, наповнювачі Ананас і Ківі
Торт "Версаль"
1,200 г
Ванільний і шоколадний бісквіти прошарками кремом з вершків з наповнювачами Йогурт і Полуниця
Червоний мак
1300 г
Шоколадний бісквіт, просочений коньячним сиропом, вершково-шоколадний крем і ароматна вишня
Бенто торт "Chicago"
480 г
Ніжний масляний бісквіт прошарований шоколадним кремом та малиновим наповнювачем.
Бенто торт "Piccadilly"
480 г
Ніжний масляний бісквіт прошарований сирним кремом із шматочками апельсину.
Бенто торт "Portofino"
480 г
Незабутнє поєднання масляного бісквіту, прошарованого карамельним вершковим кремом та шматочками банану, із згущеним карамельним молоком з додаванням грильяжу.
Грильяжний
1000 г
Повітряне безе з волоським горіхом, вершковий крем з карамельним згущеним молоком, краплі шоколаду
Торт "Адель"
1100 г
Ніжний шоколадний бісквіт та шар повітряного безе прошаровані шоколадним кремом та наповнювачем "Малина".
Торт "Монако"
1400 г
Ванільній бісквіт, шар сирного крема зі свіжим бананом, крем із вершків зі свіжим апельсином.
Торт "Весняний"
1000 г
Білий бісквіт прошарками кремом вершковим, увареним згущеним молоком і джемом.