Білий бісквіт прошарками кремом вершковим, увареним згущеним молоком і джемом.
Торт "Колізей"
1100 г
Шоколадний соковитий бісквіт та ніжне суфле з вершками та ягодами смородини
Торт "Білий Янгол"
2400 г
Ніжний ванільний бісквіт прошарований вершковим кремом з наповнювачами Ананас і Лімончелло та прошарком вершково-сирного крему зі шматочками апельсину.
Торт "Клеопатра"
1400 г
Ванільний бісквіт просочений ароматним сиропом, крем з вершків, наповнювачі Ківі та Банан
Торт "Лимончелло"
1100 г
Незабутнє поєднання соковитого масляного бісквіту та вершкового крему з наповнювачем Лимончелло і шоколадною пастою зі згущеним молоком.
Десерт "Смородина"
450 г
Напівфабрикат пісочний ванільний, крем білковий, смородина в гелі
Десерт "Персик"
450 г
Напівфабрикат пісочний ванільний, крем білковий, персик в гелі.
Десерт "Черрі"
170 г
Шоколадний бісквіт зі сметанним мусом, уварена вишня, горіхи та шоколадна глазурь.
Торт Арабський шейх
1400 (600) г
Шоколадний бісквіт прошарований вершками, карамельним згущеним молоком і арахісом.
Торт "Йогурт-Ананас"
1100 г
Незабутнє поєднання ванільного бісквіту, йогуртового крему та наповнювача Ананас
Торт "Пані Вишня"
1300 г
Незабутнє поєднання ніжного бісквіту та сирного крему з вишневою підваркою