1-й ярус: Шоколадний бісквіт прошарований шоколадними вершками і малиною.
2-й ярус: білий бісквіт прошарований шоколад. вершками з лимонним наповнювачем.
Торт "Медовий " класичний
1900 г
Бісківт медовий з вершково заварним кремом.
Торт "Медовий в шоколаді"
1900 г
Медовий бісквіт з вершково-заварним кремом, вкритий шоколадною глазур"ю
Торт "Міледі"
1500 г
Бісквіт шоколадний, крем вершковий з увареним згущеним молоком, вишня в гелі.
Шоколадний бісквіт, шар безе, вершки з увареним згущеним молоком.
Торт "Парижанка"
2300 г
Бісквіт білий, бісквіт шоколадний. Прошарками вершки з наповнювачем малина, оскільки шоколаду; другий шар вершки + смородина в гелі.
Торт "Золотий горішок"
1200 г
Два ніжні шоколадні бісквіти, просочені сиропом з ароматом фундука, та хрустка шоколадна меренга з арахісом поєднані карамельним згущеним молоком, арахісом, шоколадним кремом та солоно горіховою
начинкою.
Торт "Федеріко"
900 (500) г
Соковитий шоколадний бісквіт в поєднанні з шаром Пломбіру, ніжним йогуртовим кремом та карамельним згущеним молоком
Торт "Полуничка"
1300 г
Білий бісквіт, вершки, наповнювач полуниця, шоколадна стружка.