Три ніжні бісквіти: шоколадний, маковий та ванільний, просочений сиропом та прошаровані вершковим кремом зі згущеним карамельним молоком і волоським горіхом та вершковим кремом з родзинками.
Торт "Монте-роза"
1200 (600) г
Соковитий бордовий бісквіт прошарований сирним кремом з ароматом "Маскарпоне".
Бісквіт ванільний і полуничний просякнуті сиропом і прошаровані кремом з вершків і полуничним наповнювачем. Поверхня вкрита кремом з вершків і залита дзеркальної глазур'ю.
Торт "Королівський трюфель"
1900 г
Ніжний шоколадний бісквіт просочений сиропом і прошарований шоколадним кремом з наповнювачем "Топлене молоко". Поверхня вкрита шоколадною крихтою і фігурами з шоколаду.
Торт "Патріотичний"
1100 г
Ванільний та маковий бісквіти просочені сиропом, вершковим кремом з карамельним згущеним молоком та шарами свіжого банана.
Торт "Кавовий"
1000 г
Білий бісквіт прошарований кремом вершковим з додаванням кави.
Торт "Криворізький"
1000 (600) г
Білий бісквіт, суфле вершкове, суфле шоколадне, шоколадна глазур.